_C1A5071.jpg

Kenneth Gabrielsen

Hovedtrener

Med 100% innsats hver eneste dag og time har Kenneth god kontroll på hver enkelt av jentene og sørger for at de får maksimal utvikling i Storhamar. Han har lang erfaring fra både Champions League gjennom Vipers og andre gode lag som Drammen HK, Glassverket m.fl. Kenneth har spesielt fokus på helheten i klubben og skjønner godt hvordan det henger sammen med sponsorer og viktigheten av å ha et stort nettverk rundt klubben.

Axel Stefansson

Trener

Islending med bosted i Norge og Elverum siden 2006. Foreløpig har det vært håndball hele livet. Som 15-åring fikk han plass på A-laget til Akureyri. Vært trener for herrelaget i Elverum og vært landslagstrener for yngre landslag i 6 år. Trener for rekruttlandslaget og landslagstrener for Islands landslag i 3 år frem til 2019. I Storhamar deler han på oppgavene med Kenneth i trenerteamet.

_C1A5155.jpg
HC Ann 124x180 Storhamar Håndball.jpg
Audun helportrett.jpg

Audun Kaul Jenssen

Lagleder

Audun er vår største mann i støtteapparatet. Ruver med godt over 2 meters høyde. Til daglig jobber han i Norsk Tipping og er en sterk støttespiller til våre trenere både under kamp og utenfor banen. Audun medvirker til at riktig draktsett er med på kamp og at transport og mat til jentene er i orden. Noen ganger hører vi han synge...

Vegard Strøm

Lagleder

Vegard er lagleder sammen med Audun og de deler godt på oppgavene. Som eiendomssjef i Olrudgruppen AS kreves presisjon som kommer godt med når laget trenger struktur og kontroll. Vegard sørger for at jentene har absolutt alt de trenger av utstyr og tøy og er gjerne den som legger opp reiseruter når laget skal ut i Europa. Hører du "indianerkall" på tribuna? Ja da er det Vegard!

_C1A5112.jpg
_C1A5164.jpg

Torsteinn Sigurjonsson

Fysisk trener

Nina Erga Skjeseth

Fysioterapeut

_C1A5167.jpg
_C1A5173.jpg

Kim Westad

Fysioterapeut

_C1A3455.jpg
_C1A3460.jpg

Kamilla Sundmoen
Daglig leder
917 71 766
kamilla@storhamarelite.no

Kai Arne Aspeli
Markedsjef
951 87 076
kaiarne@storhamarelite.no

JobZone-Handball-annonse-Hamar.jpg
BM-Hamar-Profil-960x1080.png
Styret 2021 v2.jpg
_F6A7072.jpg

Elin Kringsjå

Styremedlem

Til daglig er Elin økonomisjef i Olrudgruppen AS og har full kontroll på klubbens økonomi. Elin er også spillernes støtte i mange saker og har et stort hjerte for jentene våre.

Vegard Strøm

Styrets nestleder

Vegard er Eiendomssjef i Olrudgruppen AS. I tillegg til å være en av laglederne i klubben er han også sterkt delaktig i våre arrangementer. Vegard er nesten daglig i kontakt med administrasjonen for å gjøre publikumsopplevelsen enda litt bedre.

_C1A5111.jpg
Annonser CC.jpg
_C1A5150.jpg

Hilde Merethe Kristoffersen

Styremedlem

Administrerende direktør i Kesko Norge og leder for blant annet alle Byggmakker Handel forretningene. Lang ledererfaring og er veldig resultatorientert. Hennes rolle i styret er å lede vår utvikling mot å bli bedre i alle ledd.

Eskil Ervik

Styremedlem

Rektor og leder ved Wang Toppidrett i Hamar i sitt daglige virke. Eskil vet hva som må til for å være toppidrettsutøver og er en veldig verdifull sparringspartner for våre trenere og har med seg det sportslige aspektet inn i klubbens ledelse.

_C1A5098.jpg
_C1A5067.jpg

Øystein Holtet

Styrets leder

Øystein er til daglig Administrerende direktør i Olrudgruppen AS. Med lang ledererfaring og god forretningsskikk har han over flere år ledet klubben til å bli en av Norges beste håndballklubber både sportslig og økonomisk.

Nortransport sesongprogram 2020.jpg
MMBakken 2020.jpg