top of page

Vegard Strøm

Styreleder

Kjære håndballvenner!

 

Det er utrolig morsomt å invitere dere til denne sesongen!
Vi er nå skjerpet på de fleste fronter, og vi har satt oss klare mål for at denne sesongen skal vi ta steg fremover - og oppover!
Selv om ikke alle åre europeiske håndballvenner var enige med oss i at vi er en av Europas beste håndballklubber, har vi som mål å vise at
DET ER VI!

Årets lag blir av mange sett på som det beste laget klubben noen gang har hatt på parketten. Jeg vet det jobbes målrettet, iherdig og med stor energi hver eneste dag for at laget skal fremstå så godt som mulig i hver eneste kamp.

Sesongoppkjøringen har vært enestående og vi står godt rustet til å møte sesongens kamper.

Også i administrasjonen har vi forsterket oss. Foran årets sesong har vi flere til å dele på de oppgaver som skal gjøres og kompetansen og erfaringen i gjengen på kontoret har aldri vært større og bedre enn den er i år. 

Vi ser at vi også innenfor klubbdriften når de mål vi setter oss og vi har mange spennende planer på gang for å nå nye mål.

Selv om toppidretten er mye snakk om penger og kontrakter, så er vi som klubb helt avhengig av alle de som frivillig stiller opp for å hjelpe klubben. På våre arrangementer har vi frivillige som gjør en helt avgjørende jobb for at vi skal kunne hevde oss i toppen. Og etterhvert som arrangementene våre blir større og større, har vi stadig behov for flere. Så bli med - frivillig arbeide er både inspirerende, sosialt og morsomt.

Det er imidlertid helt umulig å invitere til en ny sesong uten å takke alle våre sponsorer og samarbeidspartnere. Uten penger - ingen toppidrett. Så enkelt og brutalt er det faktisk. Da er det hyggelig å se at antallet samarbeidspartnere øker uke for uke - Storhamarfamilien blir større og større.

 

Velkommen til en ny sesong.
Sammen er vi sterke!

 

- Vegard
 

_C1A0025.jpg
_C1A9767.jpg

Kenneth Gabrielsen

Hovedtrener

Med 100% innsats hver eneste dag og time har Kenneth god kontroll på hver enkelt av jentene og sørger for at de får maksimal utvikling i Storhamar. Han har lang erfaring fra både Champions League gjennom Vipers og andre gode lag som Drammen HK, Glassverket m.fl. Kenneth har spesielt fokus på helheten i klubben og skjønner godt hvordan det henger sammen med sponsorer og viktigheten av å ha et stort nettverk rundt klubben.

Axel Stefansson

Trener

Islending med bosted i Norge og Elverum siden 2006. Foreløpig har det vært håndball hele livet. Som 15-åring fikk han plass på A-laget til Akureyri. Vært trener for herrelaget i Elverum og vært landslagstrener for yngre landslag i 6 år. Trener for rekruttlandslaget og landslagstrener for Islands landslag i 3 år frem til 2019. I Storhamar deler han på oppgavene med Kenneth i trenerteamet.

_C1A5724.jpg
HC Ann 124x180 Storhamar Håndball.jpg
_C1A5734.jpg

Anders Amdahl

Lagleder

Anders er en meget strukturert person og skal dele på oppgavene med lagleder Vegard. Anders kan mye om håndball fra hele verden og har reist til mange arenaer i hele verden. Som hovedkommentator i mange år for HamarRadioens sendinger av Storhamars kamper, har han sett flere kamper enn de fleste og blir trenerteamets høyre hånd. Til daglig er Anders prosjektleder i Obos og samboer med klubbens daglige leder, Kamilla.

Vegard Strøm

Lagleder

Vegard er lagleder sammen med Anders og de deler godt på oppgavene. Som eiendomssjef i DoblougGruppen AS kreves presisjon som kommer godt med når laget trenger struktur og kontroll. Vegard sørger for at jentene har absolutt alt de trenger av utstyr og tøy og er gjerne den som sørger for at laget har det de trenger når de skal ut i Europa. Hører du "indianerkall" på tribuna? Ja da er det Vegard!

_C1A0015.jpg
_C1A5741.jpg

Marius Fauskerud

Fysisk trener

Kjersti Gundersen

Fysioterapeut

_C1A5755.jpg
_C1A5748.jpg

Mia Rebecka Sterud

Fysioterapeut

admin.png

ADMINISTRASJONEN

jt-section-2-x4.png
294356041_473925461403130_5590251881563793340_n.jpg
STYRET.png
nortransport-some-logo-2.png
bottom of page